Yamaha RX-A8A

Kód:
rxa8a
Výrobce:
Cena s DPH: 94 990 Kč
Cena bez DPH: 78 504,13 Kč
Skladová dostupnost:
ihned

dotaz poslat odkaz hlídat cenu a sklad porovnat
Nastavit hlídání

Chci být informován:

Na Váš e-mail:


  • Popis
  • Foto
Popis k výrobku: Yamaha RX-A8A

TOP model 11,2 kanálový AV přijímač YAMAHA RX-A8A AVENTAGE s 8K HDMI a MusicCast

  • 11,2kanálový 150W výkonný prostorový zvuk se zónou 2/3/4
  • 4K120 a 8K60 HDMI a HDR10+ s HDCP 2.3 a eARC (7 vstupů/3 výstupy)
  • Dolby Atmos® s virtualizací Dolby Atmos Height a DTS:X® s CINEMA DSP HD3
  • Duální ESS SABRE ES9026PRO Ultra DAC převodníky pro maximální vysoce výkonnou konverzi
  • YPAO  - RSC s 3D, vícebodovým měřením, přesným EQ a nízkofrekvenčním režimem
  • Technologie Surround:AI  automaticky optimalizuje zvuk a efekty v reálném čase
  • ALLM, VRR a Dolby Vision  , Hybrid-Log Gamma a BT.2020
  • AURO-3D
  • Wi-Fi, Bluetooth ® , MusicCast multiroom audio, AirPlay 2 a Spotify Connect
  • Hlasové ovládání pomocí Amazon Alexa, Siri ® (přes AirPlay 2) a Google Assistant
  • Pandora, Spotify, SiriusXM, TIDAL, Deezer, Qobuz, Amazon Music HD
  • Možnost ovládání ovladače třetí strany, snadné nastavení IP a dálkové ovládání IP
  • Phono vstup

Technologie umělé inteligence (AI) zabudovaná do DSP analyzuje scénu zábavního obsahu a poté vytváří optimální prostorový efekt pro jeho reprodukci s maximálním dopadem. Tato umělá inteligence okamžitě analyzuje scény tím, že se soustředí na odlišné zvukové prvky, jako jsou dialogy, hudba na pozadí, okolní zvuky a zvukové efekty, a automaticky optimalizuje prostorový efekt v reálném čase. Představte si, že zvukař Yamaha poslouchá přímo vedle vás a ladí ten nejlepší zvuk naživo a přímo pro vás. Technologie umělé inteligence vytváří přesvědčivý pocit realismu s expresivní silou přesahující konvenční efekty zvukového pole, což vám poskytuje nejhlubší možný zážitek ze zábavy. Qualcomm® QCS407 s 64bitovým vysoce přesným zpracováním poskytuje přesný prostorový zvuk.

CINEMA DSP HD3 pro filmy, hudbu a hry

Tato vlajková loď společnosti Yamaha s technologií přehrávání 3D zvukového pole byla vytvořena kombinací skutečně naměřených dat zvukového pole s nejmodernější technologií zpracování digitálního signálu. Vylepšený CINEMA DSP HD3 obsahuje nové algoritmy zpracování signálu a maximalizuje zvukové efekty kina, přesně reprodukuje nový rozměr realismu pro zvukové pole s bohatým pocitem přítomnosti a bez pocitu hranic. Použitím předních, středových a prostorových reproduktorů k vytvoření zadního virtuálního reproduktoru je možné přehrávat CINEMA DSP HD3 až 11.1 kanálů* i při konfiguraci 7.1 kanálů.

*Vyžaduje připojení k přednímu prezenčnímu reproduktoru.

Virtualizace Dolby Atmos® a Dolby Atmos Height

Vnímejte každý rozměr v Dolby Atmos®. Užijte si 5.1 prostorový reproduktorový systém a dva přídavné stropní reproduktory nebo dva výškové reproduktory Dolby Atmos®, které poskytují dramatické efekty nad hlavou pro skutečně obklopující zvuk.

Pro ty, kteří nemají ve svém systému stropní reproduktory nebo reproduktory směřující nahoru, může technologie Dolby Atmos® Height Virtualization simulovat zážitek Atmos. Nakonfigurujte až pět reproduktorů pro replikaci efektu dvou stropních reproduktorů nebo využijte všech sedm kanálů k simulaci silného efektu čtyř stropních reproduktorů.

DTS:X®

Pohlcující formátování zvuku DTS:X umístí zvuk tam, kde by se přirozeně vyskytoval v prostoru, a vytváří tak realistický, vícerozměrný zvuk. Zahrnutý modul prostorového přemapování DTS Neural:X™ nabízí lepší ponoření a vyšší realismus ve všech vašich oblíbených filmech.

AURO-3D

Kouzlo technologie AURO-3D® spočívá ve schopnosti transformovat jakýkoli prostor a jakýkoli obsah. AURO-3D poskytne pokaždé čistě transformační, dech beroucí pohlcující zvukový zážitek. Jedinečné vertikální stereo pole AURO-3D umožňuje, aby se zvuk pohyboval kolem vás, podobně jako ve vašem každodenním životě, a zajišťuje silnou zvukovou scénu, která nás přenese do světa námi zvoleného obsahu. Unikněte do příběhu a ztraťte se v hudbě. Prožívejte každý okamžik a emoce tak, jak to příroda zamýšlela.

S AURO-3D více poslouchejte, více pociťujte.

Vylepšovač komprimované hudby

Když je hudba zakódována do digitálně komprimovaného formátu, jako je MP3, frekvenční odezva trpí. Yamaha Compressed Music Enhancer využívá sofistikované digitální zpracování signálu pomocí exkluzivních algoritmů k obnovení toho, co bylo ztraceno, takže hudba vždy zní tak, jak má.

Skutečný zvuk

Udělejte každý večer filmový večer. Vlastně máte pocit, že jste vstoupili do příběhu. Přístup Yamahy k tonální rovnováze poskytuje neuvěřitelně detailní a přesné zabarvení v každém zpěvu. Dynamika se nachází v emotivním kontrastu mezi klidem a pohybem ve filmu. Naléhavost a napětí mezi akčními scénami je hmatatelné prostřednictvím zvukového pole, které se vytváří.

VYSOCE KVALITNÍ DÍLY

Zesilovač s vysokou rychlostí přeběhu

Rychlost přeběhu měří, jak rychle může zesilovač reagovat na rychlou změnu vstupní úrovně, což přispívá k poskytování přesného přenosu signálu a je zvláště účinné u zvukových signálů s vysokým rozlišením. Tento nově navržený obvod dosahuje jak vysoké rychlosti přeběhu, tak stabilního přenosu signálu, což mu umožňuje zpracovat každý audio signál s přesností a přesností.

Vysoce kvalitní digitální komponenty

Qualcomm® QCS407 je navržen tak, aby poskytoval skutečně vynikající zvukový výkon, s podporou pohlcujícího domácího zvuku Dolby Atmos a DTS:X a také specializovaným vysoce výkonným audio DSP.

Obsahuje nejmodernější 32bitový SABER PRO Premier DAC ES9026PRO od ESS. Patentovaná funkce kompenzace 32bitového Hyper Stream, Total Harmonic Distortion (THD) společnosti ESS minimalizuje hladinu hluku. V kombinaci s originální koncepcí DOPG (DAC On Pure Ground) Yamaha, která eliminuje potenciální rozdíl mezi stupni zvukového obvodu a snižuje hluk země, dramaticky zvyšuje ticho a rozlišení v celém rozsahu zvuku pro bohatou a expresivní reprodukci i těch nejjemnějších zvuky.

ŘEMESLNÉ ZPRACOVÁNÍ

Vysoce kvalitní digitální komponenty

Nově navržený klín s technologií Anti-Resonance (ART) je pátou stopou v přední části a uprostřed základny podvozkové jednotky. Spolu se strukturou dvojitého dna tlumí mnohem více vibrací z výkonového transformátoru, výkonových tranzistorů a chladičů, stejně jako vibrace, které mohou být způsobeny zvukem z reproduktorů – poskytuje dynamický zvuk a soustředěnou, přesnou reprodukci. Pátá noha na A8A má uvnitř speciální mosazné části, které nadále poskytují další detailní a bohatší reprodukci zvuku.

Nově navržená mechanická struktura

Vysoce logické a symetrické vnitřní uspořádání dílů a zcela obnovené obvodové desky jsou navrženy tak, aby signálové cesty na každé desce byly co nejkratší. Nový H-cross rám zlepšuje tuhost těla přijímače a stabilitu zvuku, což umožňuje čistší, ostřejší a transparentnější reprodukci. Také nově přepracovaná mechanická struktura přispívá k zamezení přenosu vibrací z transformátoru do obvodu zesilovače. Zvukové zvuky jsou redukovány pro zlepšení čistoty.

FILMY A HRY JAKO NIKDY PŘEDTÍM

HDR a HDR10+*

HDR (vysoký dynamický rozsah) video poskytuje neuvěřitelný kontrast, plynulý tón a bohaté, jasné barvy – poskytuje vám plný požitek ve vysokém rozlišení s výjimečně realistickou a přirozenou kvalitou obrazu.

HDR10+ výrazně vylepšuje dynamický rozsah (poměr světla a tmy) videoobsahu pro každou scénu (nebo dokonce snímek po snímku). Pomocí metadat snímek po snímku také zlepšuje charakteristiky scény mezi světlou a tmavou, takže mohou zůstat důležité detaily. To umožňuje displejům reprodukovat obrazy realističtěji, v souladu se záměrem tvůrce.

4K/60Hz 8K/60Hz a 4K/120Hz

Tento přijímač podporuje end-to-end rozlišení 8K/4K a řešení s vyšší obnovovací frekvencí pomocí jediného vylepšeného kabelu pro bezproblémovou integraci do ekosystému HDMI. 8K poskytuje super pohlcující zážitek ze sledování s 2x horizontálním a vertikálním rozlišením 4K a 4x větším počtem pixelů; a v kombinaci s obnovovací frekvencí 60 Hz umožňuje plynulé a ostré sledování obsahu s vysokorychlostní akcí. 4K120 umožňuje ultrarychlý obraz UHD, aby byl ostrý a ostrý jako břitva; umožňuje výrazně těžit ze sportu, akčních filmů, vysoce výkonných her a virtuální reality. Podporuje také Dolby Vision™ a Hybrid Log-Gamma.

Vylepšená média a hry (ALLM, VRR, QMS, QFT)

Vylepšené funkce médií a her zajišťují vyšší úroveň plynulého a plynulého pohybu a přechodů pro hraní her, filmy a video. Mezi ně patří: Auto Low Latency Mode (ALLM), který umožňuje automatické nastavení ideálního nastavení latence, což umožňuje plynulé sledování a interaktivitu bez zpoždění a bez přerušení; Variabilní obnovovací frekvence (VRR), která snižuje nebo eliminuje zpoždění, zadrhávání a trhání snímků pro plynulejší a podrobnější hru.

NAVRŽENO PRO VÁŠ PROSTOR

YPAO™ - RSC (s 3D, vícebodovým měřením a 64bitovým vysoce přesným ekvalizérem)

YPAO-RSC (Reflected Sound Control) analyzuje akustiku místnosti pomocí přiloženého mikrofonu YPAO, aby vyladil váš systém pro nejlepší zvuk ve vaší jedinečné místnosti. Využívá RSC ke korekci raných odrazů pro prostorový zvuk studiové kvality. YPAO 3D poskytuje automatickou optimalizaci zvukových parametrů, která maximalizuje efektivitu 3D zvukového pole SURROUND:AI a také Dolby Atmos a DTS:X. 64bitový vysoce přesný výpočet EQ dosahuje nejpřirozenější možné akustiky místnosti.

Přesvědčivý design

AV receivery Yamaha jsou vyrobeny s pečlivým designem a řemeslným zpracováním, aby vytvořily dílo vizuálního a akustického umění.

Neposkvrněná konstrukce podvozku dále upevňuje vyrovnání stability ve výkonu. Nabízí krásnou formu, která prohlubuje jedinečnost AVENTAGE a nadále posiluje klíčovou akustickou autoritu.

Nový vzhled AVENTAGE, inspirovaný tradicí a začleněním nových principů designu, představuje inženýrství v tom nejinovativnějším a nejúžasnějším provedení.

Tlačítka SCENE s možností přednastavení skladeb a stanic

K dispozici jsou čtyři tlačítka SCENE. Můžete je přednastavit pro různé vstupy, stejně jako program zvukového pole, Music Enhancer, výstup HDMI a další. Vstupy lze nastavit na konkrétní zdroje, jako je FM nebo internetová rozhlasová stanice, stanice na streamovací službě, USB zařízení nebo skladba na PC nebo NAS (síť). Jakmile nastavíte tlačítka, jednoduše stiskněte jedno na hlavní jednotce nebo na dálkovém ovladači pro zapnutí přijímače a poslech požadované hudby. Tlačítka lze kdykoli znovu nastavit.

JEDNODUCHÉ NASTAVENÍ, JEDNODUCHÉ POUŽÍVÁNÍ

Jednoduché a snadné s aplikací MusicCast

Použijte svůj chytrý telefon nebo tablet společně s aplikací MusicCast k ovládání AV receiveru a rychlé a snadné změně nastavení. Aplikace vám umožní snadno a pohodlně přehrávat hudbu z vašich oblíbených streamovacích služeb.

Hlasové ovládání (Alexa, Google Assistant a Siri)

Snadno spolupracuje s Alexou, Google Assistant a Siri (přes Airplay 2), takže váš AV přijímač je vždy pod vaším povelem a celý váš domov může ožít.

*Pro spuštění hlasových příkazů je vyžadováno zařízení třetí strany

AV Setup Guide Aplikace pro počáteční nastavení

Žádné starosti, žádný zmatek. Pomocí této speciální aplikace získáte odbornou pomoc s nastavením vašeho AV přijímače a zdrojových zařízení. Dokonce vás provede různými dalšími nastaveními, jako jsou připojení reproduktorů, připojení TV a zdrojového zařízení a přiřazení výkonového zesilovače.

STREAMOVÁNÍ, APLIKACE A DALŠÍ

AirPlay 2

Ahoj Siri. Pusťte si hudbu v kuchyni a obývacím pokoji.

AirPlay 2 přidává možnost streamovat Apple Music a další streamovací služby na více zařízení MusicCast po celém vašem domě. Snadno jej ovládejte z iPhonu nebo iPadu, propojte jej s HomePodem nebo jednoduše použijte hlasové ovládání a požádejte Siri o pomoc.

Prozkoumejte svět hudby se zabudovanými službami pro streamování hudby. Synchronizace vašich seznamů skladeb a skladeb z vašeho chytrého telefonu nebo počítače do AV receiveru, služby streamování hudby usnadňují poslech vašich oblíbených skladeb nebo objevování nové hudby.

eARC

Odemkněte plný potenciál svého obsahu v rozlišení 4K. Enhanced Audio Return Channel (také známý jako eARC) je další generací ARC – dostupného u špičkových AV receiverů od Yamaha.

eARC poskytuje vícekanálové audio formáty v plném rozlišení, jako je Dolby® TrueHD a DTS-HD® prostřednictvím vašeho stávajícího připojení HDMI, což vám poskytuje nejrealističtější zážitek z prostorového zvuku, abyste se mohli ponořit do svých oblíbených filmů a okamžiků.

Přehrávání ve více zónách/Pokročilé přepínání zón HDMI

Obrazový nebo zvukový obsah (nejen vstup HDMI, ale i další zdroje zvuku, jako je digitální nebo analogový zvuk, síťový obsah a FM rádio) můžete přenášet do televizoru nebo systému domácího kina v jiné místnosti (zóna 2/4) . To vám umožní sledovat a poslouchat stejný obsah hlavní místnosti (kde je nainstalován AV receiver), nebo dokonce jiný obsah. Grafické uživatelské rozhraní na obrazovce usnadňuje procházení a výběr obsahu z druhé zóny bez ohledu na to, co se hraje v hlavní zóně.

11kanálový předvýstup

K tomuto AV receiveru můžete přidat externí výkonový zesilovač (předhlavní zesilovač) pro vylepšení a vylepšení zvuku vašich reproduktorů. Například použití výkonového zesilovače k ​​ovládání důležitého předního kanálu v domácím kině vám dává větší flexibilitu při budování systému s důrazem na kvalitu zvuku.

XLR vstupní terminál

Tento přijímač je vybaven XLR symetrickými audio vstupními terminály, které mají vynikající pověst ve světě profesionálního zvuku a jsou vysoce citlivé na šum. V kombinaci se symetrickými výstupními svorkami na Blu-ray přehrávači nebo CD přehrávači tato konektivita umožňuje vysoce kvalitní přenos signálu se sníženou degradací kvality zvuku v důsledku vnějšího šumu.

Být Roon Tested znamená, že Yamaha a Roon spolupracovaly, aby zajistily, že budete mít ty nejlepší zkušenosti s používáním softwaru Roon a RX-A8A společně, takže si můžete jen užívat hudbu.

 
  A2A A4A A6A A8A
 
A2A
A4A
A6A
A8A
Kanály 7 kanálů 7 kanálů 9 kanálů 11 kanálů
Jmenovitý výstupní výkon
(20Hz-20kHz, 2ch buzení)
100 W 110 W 150 W 150 W
Zóna Zóna 2 Zóna 2 Zóna 3 Zóna 3
HDMI vstup/výstup 7/1 7/3 7/3 7/3
4K120 AB , 8K60 AB , HDR10+
(Kromě 8K60A)
Dolby Atmos s virtualizací výšky
SURROUND:AI
YPAO
(RSC/multipoint)

(3D/High Precision EQ/RSC/multipoint)

(3D/High Precision EQ/RSC/multipoint)

(3D/High Precision EQ/RSC/multipoint)
kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku
Alternativní zboží
tel: 603 494 686    otevřeno Po - Pá: 10 - 12  13-17 hodin
tel: 737 129 593

0 kusů / 0