akce

Technics SL-1300GE K Černý

Technics Hi-Fi Audio
Kód:
sl1300gek
Cena s DPH: 74 990 Kč
Cena bez DPH: 61 975,21 Kč
Skladová dostupnost:
Na objednání

dotaz poslat odkaz hlídat cenu a sklad porovnat
Nastavit hlídání

Chci být informován:

Na Váš e-mail:


  • Popis
  • Foto
Popis k výrobku: Technics SL-1300GE K Černý

Gramofon s Hi-Fi designem s ΔΣ-Drive, novou technologií motorového pohonu, která poskytuje vysokou přesnost otáčení a nízké vibrace. Nový motor gramofonu, třívrstvý talíř a vysoce tuhé šasi zajišťují ještě vyšší kvalitu zvuku.

  • Bezjádrový motor s přímým pohonem dosahuje stabilní rotace
  • ΔΣ-Drive potlačuje vibrace z motoru pro hladší a přesnější otáčení
  • Antivibrační struktura s třívrstvým talířem a dvouvrstvým šasi
  • Nízkošumový, nízkonapěťový napájecí obvod a spínaný zdroj
  • Rameno dosahující vysoké citlivosti počátečního pohybu
  • Vysoce pevné tělo a vysoce tlumící silikonové izolátory pro hladký zvuk a izolaci od různých vibrací

Podíl

Vlastnosti

Dosažení bezjádrového motoru s přímým pohonemStabilní rotace

V SL-1300G použití bezjádrového motoru s přímým pohonem bez železného jádra eliminuje nerovnoměrné otáčení točny známé jako ozubení. Dvourotorová konstrukce také snižuje zatížení ložiska při zachování vysokého točivého momentu a snižuje nepatrné vibrace během otáčení. Kromě toho byl motor SL 1300G přepracován tak, aby eliminoval jemné vibrace, které by mohly ovlivnit kvalitu zvuku. Pro zlepšení tuhosti byl pro montážní základnu cívky použit stejný vzor výztuže jako u referenční třídy SL-1000R/SP 10R.

Motor-Drive System, ΔΣ Drive (DeltaSigma Drive)

Odemkněte říši zvukové přesnosti s ΔΣ-Drive – nejmodernějším systémem využívajícím odborné znalosti Technics v oblasti zpracování signálu PWM. Kromě snížení harmonických, měnič potlačuje vibrace z motoru pro hladší a přesnější otáčení a zajišťuje bohatou reprodukci hudby.

Konstrukce odolná proti vibracím

Když je rozložení hmotnosti gramofonu nerovnoměrné, dochází při otáčení k nadměrným vibracím nebo hluku, což způsobuje zhoršení kvality zvuku. Proto je vyvážení otočného talíře nastaveno ve výrobě pomocí specializovaného vysoce přesného seřizovacího zařízení pro každou položku po sestavení otočného talíře. Gramofony, které prošly seřízením, jsou označeny štítkem s nápisem „BALANCED“, což znamená, že seřízení bylo provedeno.

Třívrstvý talíř gramofonuDvouvrstvá konstrukce skříněVysoká úroveň vyvážení

Vícestupňový tichý napájecí zdroj

Tato technologie kombinuje zařízení pro detekci šumu se zesilovačem chyb. Detekuje zbytkový šum v napájecím zdroji a aplikuje inverzní fázový proud k odstranění šumových složek. Odstraňuje nízkofrekvenční šum účinněji než regulátor a zajišťuje tak ideálnější napájení.

Nízkošumový spínací obvodCurrent Injection Active Noise Canceling

Rameno dosahující vysokého počátečního pohybuCitlivost

Raménko, klíčová součást pro přesné čtení, sleduje rotaci desky. Převzato z Technics, používá lehkou, tuhou hliníkovou trubku v tradičním statickém univerzálním S-tvaru. Díky kardanovému zavěšení a vysoce přesnému ložisku dosahuje vysoké citlivosti počátečního pohybu díky ruční montáži zkušenými japonskými řemeslníky. Tato pečlivá konstrukce zajišťuje přesné sledování drážek desky. Navíc obsahuje pomocné závaží, které poskytuje flexibilitu pro různé sběrné kazety

Funkce pro čistší zvuk

Pro izolátory podpírající tělo používá SL-1300G speciální silikonovou pryž, která zajišťuje vysokou charakteristiku tlumení vibrací a dlouhodobou spolehlivost.

Vysoce tlumící silikonové izolátoryVysoce kvalitní terminály

Ekologické odpružení/baleníMateriály

SL-1300G používá ekologické obalové materiály, které pomáhají omezit mořské plasty a další ekologické problémy. Polstrování bylo změněno ze styrenové pěny na vlnitou lepenku, čímž se snížilo množství použitého plastu o přibližně 70 % ve srovnání se stávajícími obaly produktů. Podnikli jsme také kroky ke zlepšení pohodlí spojením příslušenství do jedné krabice při zachování pevnosti odpružení, která chrání produkt před vysokou hmotnos

kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku
Alternativní zboží

Xtension 9 SuperPack High-End gramofon s ramenem EVO CC & Pick it DS2 MC

Špičkový gramofon Xtension 9 Evolution, který byl navržen a sestrojen s více jak 20-ti letými zkušenostmi společnosti Pro-Ject s vývojem a výrobou gramofonů. Absolutní mechanické přesnosti a dokonalosti zvuku.

Xtension 9 SuperPack  High-End gramofon s ramenem EVO CC & Pick it DS2 MC
akce
Kód: X9Super
87 490 Kč 59 990 Kč bez DPH 49 578,51 Kč
tel: 603 494 686    otevřeno Po - Pá: 10 - 12  13-17 hodin
tel: 737 129 593

0 kusů / 0