NAD C 538

Kód:
NAD.C538_4
Výrobce:
Cena s DPH: 12 290 Kč
Cena bez DPH: 10 157,02 Kč
Skladová dostupnost:
ihned

dotaz poslat odkaz hlídat cenu a sklad porovnat
Nastavit hlídání

Chci být informován:

Na Váš e-mail:


  • Popis
  • Foto
Popis k výrobku: NAD C 538

NAD C 538 obsahuje mnoho požadovaných funkcí, které zvyšují potěšení z poslechu.

Ovladače předního panelu jsou zdvojeny na ručním dálkovém ovládání, které umožňuje funkce přehrávání, pozastavení, přeskočení a skenování.

Kromě toho je ze vzdáleného sluchátka k dispozici mnoho dalších funkcí, například: NÁHODNÉ: Skladby / soubory se přehrávají v náhodném režimu PROGRAM:

Vstup nebo výstup z programového režimu REPEAT: Opakuje se stopa, soubor, složka nebo celý disk RPT AB: Sekvence přehrávání se opakuje Stmívatelný displej s bodovou maticí zobrazuje skladby a celkovou dobu přehrávání C 538 dokáže přehrávat i disky CD-R / CD-RW, které umožňují vypalovat skladby z počítače a přehrávat je v systému přehrávání CD.

Protože jsou tyto skladby kódovány ve formátu MP3 nebo WMA, můžete na jeden disk uložit až 10 hodin hudby. K dispozici jsou i optické i koaxiální digitální výstupy, které umožňují připojení k externímu DAC nebo digitální komponentě (jako je AVR), aby poskytovaly nejefektivnější a nejlepší nastavení ozvučení.

NAD nadále inovuje a vylepšuje své přehrávače disků CD tak, aby bylo dosaženo lepšího výkonu při současném udržování nízkých cen.

Ať už vytváříte svůj první domácí systém nebo modernizujete svůj stávající přehrávač CD, měli byste při výběru nového přehrávače zvážit 45letý rekord společnosti NAD a její odhodlání milovníkům hudby po celém světě.

Produktová řada NAD Classic
Rozměry (Š x V x H) 435 x 70 x 249 mm
Hmotnost 3,0 kg

 

kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku
Alternativní zboží
tel: 603 494 686    otevřeno Po - Pá: 10 - 12  13-17 hodin
tel: 737 129 593

0 kusů / 0