Garvan SIR22M Vlhkovzdorný vestavný reproduktor do sádrokartonu

Kód:
GRV.SIR22M.KOMPLET_4
Výrobce:
Cena s DPH: 29 690 Kč
Cena bez DPH: 24 537,19 Kč
Skladová dostupnost:
Na objednání

dotaz poslat odkaz hlídat cenu a sklad porovnat
Nastavit hlídání

Chci být informován:

Na Váš e-mail:


  • Popis
  • Foto
Popis k výrobku: Garvan SIR22M Vlhkovzdorný vestavný reproduktor do sádrokartonu
NA CENNIKOVA POZNAMKA --> Vlhkovzdorný reproduktor Garvan SIR22M je určený pro ozvučení vnitřních i venkovních bazénů, saun, teras, patií a dalších podobných prostor. Reproduktor nepoužívá plasty a je zcela zapuštěný do stropu nebo zdi. Skvělý je nejen vzhledově, ale také zvukově díky použití nejmodernějších komponent.
Minimalistický design a neomezené možnosti vzhledu Nadčasový design a ocelovou konstrukci doplňují různé elegantní povrchové úpravy a nepřeberná škála barevných provedení kovové mřížky.
Snadná instalace a univerzálnost použití Bez ohledu na rozpočet, velikost místnosti nebo terasy, způsob montáže (na zeď, na strop nebo do nábytku) a typ instalace (stereo, multiroom nebo domácí kino) představují reproduktory Garvan LUNA to pravé řešení. Extrémně snadná instalace podtrhuje vysokou užitnou hodnotu.
Vysoká odolnost Reproduktor Garvan SIR22M je vyrobený z materiálů, odolných proti nejdrsnějším povětrnostním podmínkám, jako je déšť, přímé sluneční záření, mráz nebo působení slané mořské vody.
Přizpůsobení Kromě standardního bílého provedení může být reproduktor Garvan SIR22M vyroben také v provedení Corten efekt nebo v jakémkoli barevném odstínu RAL podle vašeho přání. Reproduktor je možné dodat také v provedení pro 70/100V rozvod. Uvedená cena je za provedení: reproduktor s bílou lakovanou ocelovou mřížkou s backboxem do betonové nebo cihlové zdi. Za příplatek jsou k dodání tato provedení: Corten efekt nebo libovolný odstín RAL, backbox pro instalaci do sádrokartonu.
kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku
Alternativní zboží
tel: 603 494 686    otevřeno Po - Pá: 10 - 12  13-17 hodin
tel: 737 129 593

0 kusů / 0