Lyngdorf Cue-100 bílá, dub

Kód:
LYN.CUE100.W.O_4
Výrobce:
Běžná cena: 239 991,40 Kč
Ušetříte: 0,40 Kč (0%)
Cena s DPH: 239 991 Kč
Cena bez DPH: 198 339,67 Kč
Skladová dostupnost:
Na objednání

dotaz poslat odkaz hlídat cenu a sklad porovnat
Nastavit hlídání

Chci být informován:

Na Váš e-mail:


  • Popis
  • Foto
Popis k výrobku: Lyngdorf Cue-100 bílá, dub
Designový high-end reproduktor Lyngdorf s průlomovými měniči Purifi, neobvyklou akustickou geometrií a nezaměnitelným skandinávským designem. Zapojte ho do zesilovače Lyngdorf a užijte si na míru přizpůsobený zvuk díky technologii RoomPerfect™. Vyberte si ze čtyř barevných provedení a pěti volitelných mřížek, které zapadnou do jakéhokoli interiéru. high-end sloupový reproduktor Lyngdorf jedinečný trojúhelníkový akustický design vysocezdvihový středobasový měnič Purifi s extrémně nízkým zkreslením dva postranní pasivní měniče pro kontrolovanou reprodukci basů na míru vyrobený výškový měnič Air Motion Transformer pevné tělo z masivního dubového dřeva nebo MDF stylový trojnohý stojan z dubového dřeva volitelná mřížka v pěti barevných provedeních Designový high-end reproduktor Lyngdorf Zatímco digitální zesilovače kolují v DNA Lyngdorf, tato společnost vyráběla reproduktory již od založení. Právě model Cue-100 je dalším milníkem, který spojuje moderní dánský design s nejnovější technologií reprodukce zvuku. Reproduktor Cue-100 byl navržen a poctivě vyroben v dánském městě Skive. Jedná se o dokonalý model pro všechny milovníky hudby, kteří dbají nejen na zvuk, ale také estetiku. Referenční technologie Purifi Dánská společnost Purifi stanovila novou laťku v oblasti reprodukce zvuku, a to vytvořením měničů s vysokým zdvihem a neuvěřitelně nízkým zkreslením. Purifi dosahuje nejnižšího zkreslení na trhu, nejvyšší čistoty zvuku a celkově nejlepšího naměřeného výkonu. Vše díky několika inovativním technologiím, které posouvají tento reproduktor o level výše. Pravděpodobně nejvýznamnější je tzn. Neutral Surround Geometry, kde obrys měniče sestává z hřebenovitého pružného elementu. Výsledkem je důrazné podání nízkých frekvencí zvuku při zachování vynikající čistoty zvuku. O ty vyšší frekvence se stará speciální páskový měnič, který byl na míru vyroben společností Lyngdorf. Pokročilý akustický design a základna z masivního dřeva Jedinečný trojúhelníkový tvar skříně sestává ze tří zúžených a mírně zaoblených stran z 35 mm hrubé, CNC opracované MDF desky. Tato konstrukce snižuje rezonanci, vnitřní stojaté vlny a zároveň dodává reproduktoru štíhlý a moderní vzhled. Základna je opracována z masivního dubového dřeva nebo MDF a dále zvyšuje tuhost. Díky čtyřem různým kombinacím skříně a pěti různým volitelným látkovým potahům vyrobeným společností Gabriel z Dánska lze reproduktor Cue-100 přizpůsobit ve 20-ti různých barevných kombinacích. Perfektně zapadne do jakékoli místnosti Při použití reproduktorů Cue-100 spolu se zesilovačem Lyngdorf TDAI nebo vícekanálovým procesorem MP, technologie RoomPerfect™ akusticky přizpůsobí zvuk vaší místnosti, čímž je vždy dosaženo nejlepšího možného zvukového výkonu. RoomPerfect™ také umožňuje neobvykle vysokou míru volnosti při umísťování reproduktorů v místnosti, čímž splňuje nejvyšší nároky na interiérový design, jakož i high-end audio.
kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku
Alternativní zboží

NEW REFERENCE 3 WALNUT

Podlahový reproduktor NEW REFERENCE 3 WALNUT

NEW REFERENCE 3 WALNUT
Kód: 21774_2
159 995 Kč bez DPH 132 227,27 Kč

Monitor Audio Silver 500 7G black gloss

Elegantní Silver 300 7G Ash od Monitor Audio nabízí nově vyvinuté měniče Rigid Surface Technology (RST) II pro co nejpřirozenější zvuk. Jsou navržené tak, aby snižovaly zkreslení. Jedná se o nejoblíbenější model řady Silver.

Monitor Audio Silver 500 7G black gloss
new
Kód: MonitorAudioSilver 25007Gblack gloss
64 990 Kč bez DPH 53 710,74 Kč

NEW REFERENCE 5 WALNUT

Podlahový reproduktor NEW REFERENCE 5 WALNUT

NEW REFERENCE 5 WALNUT
Kód: 21775_2
104 995 Kč bez DPH 86 772,73 Kč
tel: 603 494 686    otevřeno Po - Pá: 10 - 12  13-17 hodin
tel: 737 129 593

0 kusů / 0