Purist Audio Design Ultimate USB A B 1m

Kód:
padusbu1
Cena s DPH: 29 990 Kč
Cena bez DPH: 24 785,12 Kč
Skladová dostupnost:
ihned

dotaz poslat odkaz hlídat cenu a sklad porovnat
Nastavit hlídání

Chci být informován:

Na Váš e-mail:


  • Popis
  • Foto
Popis k výrobku: Purist Audio Design Ultimate USB A B 1m

High End USB kabel povýší vaše data na exelentní přednes.

Purist Audio Design s potěšením představuje Ultimate USB kabel. Tento kabel byl speciálně navržen pro počítačové audio aplikace. Nové, vyšší kvality jsme dosáhli vytvořením zcela nové konstrukce kabelu a přidáním pasivního filtrování.

V Ultimate jsme použili vodiče s největším průměrem povoleným standardem USB, abychom umožnili správný přenos signálu až na 5 metrů, což mu dává výhodu oproti většině konkurenčních produktů, které mají kratší maximální délku. Díky této vlastnosti našeho kabelu mohou být počítače umístěny mimo audio komponenty, aniž by byla ohrožena kvalita signálu a následně i zvuku.

Purist Audio Design Purist Ultimate USB

USB kabel Purist Audio Design Ultimate využívá extrémně přesný design, který poskytuje lepší potlačení šumu, a poskytuje tak bohatší a přirozenější zvuk ve srovnání s počítačovými USB kabely. Konstrukce kabelu také zahrnuje nízkošumové dielektrikum a dvojité stínění poskytující vynikající izolaci od zdrojů rušení, což má za následek vyšší rozlišení a detaily zvuku a také širší dynamický rozsah.

Poznámka: Některé počítače nefungují správně s běžnými delšími kabely USB. Kabely USB Purist Audio Design nabízejí vysoké rozlišení a rychlost přenosu dat, takže jsou schopny dodat vysoce kvalitní signál do DAC z většiny počítačů i při použití delších kabelů, než je obvyklé.

kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku
Alternativní zboží
tel: 603 494 686    otevřeno Po - Pá: 10 - 12  13-17 hodin
tel: 737 129 593

0 kusů / 0