Purist Audio Design USB A B 1m

Kód:
padusbv1
Cena s DPH: 7 290 Kč
Cena bez DPH: 6 024,79 Kč
Skladová dostupnost:
ihned

dotaz poslat odkaz hlídat cenu a sklad porovnat
Nastavit hlídání

Chci být informován:

Na Váš e-mail:


  • Popis
  • Foto
Popis k výrobku: Purist Audio Design USB A B 1m

Velmi kvalitní USB kabel rozdíl oproti stejně drahé konkurenci poznáte od prvního tónu. Doporučujeme jako základní kabel ke každému DA převodníku.

Purist Audio Design představuje nový špičkový USB kabel pro audio systémy.

Při jeho konstrukci jsme použili vodiče velkého průměru umožňující správný přenos dat po kabelu až 5 m dlouhém, což mu dává výhodu oproti většině ostatních počítačových kabelů, jejichž maximální délka musí být kratší. Díky této vlastnosti našeho kabelu mohou být počítače umístěny mimo audio komponenty, aniž by byla ohrožena kvalita signálu a následně i zvuku.

Purist Audio Design Purist USB

USB kabel Purist Audio Design využívá extrémně přesný design, který poskytuje lepší potlačení šumu, a poskytuje tak bohatší a přirozenější zvuk ve srovnání s počítačovými USB kabely. Konstrukce kabelu také zahrnuje nízkošumové dielektrikum a dvojité stínění poskytující vynikající izolaci od zdrojů rušení, což má za následek vyšší rozlišení a detaily zvuku a také širší dynamický rozsah.

Poznámka: Některé počítače nefungují správně s běžnými delšími kabely USB. Kabely USB Purist Audio Design nabízejí vysoké rozlišení a rychlost přenosu dat, takže jsou schopny dodat vysoce kvalitní signál do DAC z většiny počítačů i při použití delších kabelů, než je obvyklé.

kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku
Alternativní zboží
tel: 603 494 686    otevřeno Po - Pá: 10 - 12  13-17 hodin
tel: 737 129 593

0 kusů / 0