Denon DL103 CZ záruka

Kód:
DL103
Výrobce:
Cena s DPH: 6 490 Kč
Cena bez DPH: 5 363,64 Kč
Skladová dostupnost:
ihned

dotaz poslat odkaz hlídat cenu a sklad porovnat
Nastavit hlídání

Chci být informován:

Na Váš e-mail:


  • Popis
  • Foto
Popis k výrobku: Denon DL103 CZ záruka
Popis snímací hlavy Denon DL-103
Snímač Denon DL-103 má pohyblivou cívku a poskytuje signální napětí 0,3 milivoltů. Tato hlava je považována za jeden z klasických modelů v tomto segmentu trhu Hi-Fi a milovníci hudby po celém světě ji často používají jako součást vysoce kvalitních gramofonů.
Snímač má kulovou jehlu s poloměrem 16,5 mikronů a má velmi přesné sledování, které vám umožní přesně sledovat zvukovou stopu i na opotřebovaných záznamech.
Snímač má jednobodové zavěšení a dvojitý držák jehly, který poskytuje dobrou ochranu před rezonancemi. Hlava Denon DL-103 se snadno připevňuje na tonery a tinktura je velmi jednoduchá. S hmotností 8,5 gramu může být tato hlava vyvážena vyvážením, které je standardní u většiny modelů vinylových přehrávačů.
Hlava má černé tělo vyrobené z antirezonančního materiálu, který účinně tlumí rušivé vibrace, které mohou vést ke špatné kvalitě zvuku. Pro připojení kabelů tonearmu jsou k dispozici kontakty se zlaceným povrchem, což zajišťuje spolehlivý kontakt a optimální přenos zvukového signálu během celé operace hlavy.
Snímač Denon DL-103 má velmi průhledný a dynamický zvuk, s dobrou úrovní basů a příjemnými středními frekvencemi. Tato hlava je skvělá pro kvalitní poslech starých i nových vinylů vydaných v posledních letech. Díky tomu, že je Denon DL-103 nainstalován na gramofonu nejvyšší třídy a je-li připojen s fází phono odpovídající úrovně kvality, může konkurovat za stejných podmínek jako produkty mnoha specializovaných společností a mnohé z nich překoná. Pokud jde o jeho elektrické parametry, snímač je dokonale kombinován s populárními modely phono stage, včetně těch, které mají omezené možnosti úpravy vstupní impedance.
Hlava má vysokou strukturální spolehlivost a univerzální zvukovou povahu, takže pro mnoho milovníků hudby může být Denon DL-103 úplně „posledním nákupem“, po kterém není třeba dalšího upgradování přehrávače vinylových disků.
Vlastnosti snímací hlavy Denon DL-103
Dvojitý držák jehly
Jednobodové pozastavení
Kulové ostřící jehly
Specifikace snímací hlavy Denon DL-103
Hmotnost 8,5 gramu
Typ MC
Dynamická shoda 5 x 10-6 cm / din
Výstupní napětí 0,3 mV
Výstupní impedance 40 ohmů
Frekvenční rozsah 20 Hz - 45 kHz
Výška 15 mm
Přítlak 2,3 - 2,7 g
kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku
Alternativní zboží
tel: 603 494 686    otevřeno Po - Pá: 10 - 12  13-17 hodin
tel: 737 129 593

0 kusů / 0